Gaat je kind binnenkort naar school? Hierbij leuke spullen

De eerste schooldag na de vakantie is altijd best spannend. Hoe staat je kind er zelf in? Heeft hij er al veel over? Om de schoolperiode goed te beginnen inventariseer je altijd vooraf. Dit korte artikel helpt jou op weg met tips voor goede en betaalbare schoolspullen.

Een leuke kinderrugzak

Een kinderrugzak straalt veel uit. Het begint altijd met een eerste indruk. Mede door een rugzak laat je zien wie je bent. Het is natuurlijk wel goed om te benadrukken dat het echt om een jongen of een meisje gaat. Voor een jongen is het leuk om te kiezen voor een kinderrugzak in de vorm van een haai. Voor een meisje is een kattenontwerp misschien leuk. De keuze is enorm!

Wat is echt nodig?

Tuurlijk, een kinderrugzak is soms echt nodig. Maar wat nog meer? Je kan het eigenlijk vergelijken met boodschappen doen. Wellicht kan je met de leraar overleggen wat zoal nodig is. Het voordeel hiervan is dat je makkelijker weerbaar bent voor aanbiedingen.

Wat heb je al in huis? Vaak zijn er een hoop schriften thuis die halfvol zijn, waardoor je eigenlijk niet een nieuwe hoeft aan te schaffen. Bepaal op dit moment ook wat je maximaal wilt uitgeven. Doe dit per item, zodat je niet verrast wordt aan de kassa. Zo blijft schoolspullen kopen leuk voor je portemonnee!

Kies voor structuur

Zorg er voor dat je je kind stimuleert om gestructureerd te werk te gaan. Door een etui, schriften en mapjes te kopen kan je kind gemakkelijk alles weer terug vinden. Is je kind al op leeftijd? Een agenda is zeker belangrijk voor een goede structuur. Tegenwoordig mogen kinderen nog steeds niet op hun telefoon zitten. Veel kinderen vinden een agenda kopen heel leuk, omdat ze hier lang mee doen. Heb jij je agenda’s nog bewaard van vroeger? Het is zeker grappig om hier nog een keer in terug te bladeren! Zo heb je toch nog leuke herinneringen aan je schoolperiode!