Premium PLA Appel Groen

Wil je eens een extra goed middel voor in je 3D printer? Kijk dan eens naar Premium PLA Appel Groen. Het heeft de goede kenmerken van een normale PLA soort, maar het is net iets beter geproduceerd. Dit product is namelijk gemodificeerd op zo’n manier dat je zeker weet dat het een mooi object kan printen. Dit hoeft ook niet te veel moeite te kosten, want deze soort PLA werkt met vrij lage temperaturen in vergelijking tot andere soorten PLA filamenten. Ook heb je geen verwarmd bed nodig bij het printen met deze soort PLA. Al met al heeft PLA sowieso al voordelen ten opzichte van andere filamenten, maar de premium soort biedt nog net iets meer zekerheid.

Waar kan je het voor gebruiken?

Premium PLA Appel Groen kun je voor verschillende dingen gebruiken. Zo kan je objecten printen die je voor van alles kan gebruiken. Op dit moment wordt een 3D printer vooral nog gebruikt voor vrij ludieke objecten, zoals een unieke fiets, bank of stoel. Een 3D printer wordt in de industrie echter al gebruikt voor andere dingen, zoals gereedschap of simpele dingen die je misschien nu al in huis hebt, zoals keukenkastjes, planken en lampen. De bedoeling is dat je het later ook voor dit soort dingen gaat gebruiken. Je kunt dan zelf een ontwerp maken en zelf het object laten printen door je 3D printer.

De voordelen van deze soort PLA

Premium PLA Appel Groen heeft het voordeel dat het erg sterk is. Hierdoor loop je niet het risico dat het object na een tijdje scheuren gaat vertonen of dat het stuk. Deze soort PLA kan zelfs buiten staan, want het is zo gemaakt dat het tegen alle weersomstandigheden kan. Dat zegt ook iets over de stevigheid van het product. Naast dat het stevig is, is er ook een lage krimpfactor.